Nederlandstalige versie

Waarom is MediFleet alleen in het Frans ?

Hoewel de gebruikersinterface volledig in het Nederlands zou kunnen vertaald worden, heeft ons bedrijf momenteel niet de mogelijkheid om telefonische ondersteuning in het Nederlands te bieden. Dat zou je niet de optimale voorwaarden bieden om met MediFleet te werken, terwijl we het beste voor onze klanten willen. Als dat je echter niet afschrikt, aarzel niet om contact met ons op te nemen om het te bespreken.

Online applicatie

Je dispatching of je pro klanten voeren vlug de aanvragen van vervoer in. MediFleet berekent de benodigde tijd voor elke opdracht (weg, file, pick-up, enz.). Met dit nauwkeurige overzicht wijst je dispatching elke opdracht toe aan een van je voertuigen. Een geïntegreerde opleiding in de toepassing geeft de kans aan alle dispatchers te oefenen.

Eenvoudig factureren

Om elke vervoer te factureren selecteert MediFleet vooraf een van je tariefovereenkomsten, berekent de km en stelt de te factureren opties voor.
Na een paar klikken is je factuur klaar om te versturen. MediFleet volgt daarna de betalingen en herinneringen via je bankrekening.

Mobiele applicatie

Een video-opleiding is voor al je ambulanciers beschikbaar. Wanneer een ambulancier de controle over een voertuig overneemt, ziet hij/ze een overzicht van alle opdrachten van die dag en kan hij/zij de volledige details van de volgende opdracht raadplegen. Hij/zij geeft aan dat de rit begint, start de GPS-navigatie naar de volgende bestemming en blijft de verschillende statussen aangeven. De toepassing kan relevante informatie opvragen bij de ambulancier, zoals een foto van het identiteitsbewijs van de patiënt.

Geavanceerde functionaliteiten

Snelle berekening van de kosten van een rit, dienstnota, reporting van uitgevoerde opdrachten, notificatie van de pauzes aan de chauffeurs of nog een « Onthaal » TV-scherm voor de dispatching.
Dubbele facturen, ingebrekestellingen, betalingsplannen, export naar verschillende boekhoudpakketten en geautomatiseerde export naar Eurofides (terugvordering) voor de facturatie.
Met MediFleet kan je ook in een paar klikken een aanvraag van vervoer vanuit Booqit importeren.